Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortillas door heel Europa en het Midden-Oosten. Wegens groei zoeken wij ter versterking van onze afdeling Supply Chain een duizendpoot voor een nieuwe en veelzijdige functie van:

Packaging Coordinator (40 uur)
met ervaring in FMCG, bij voorkeur in het food/retail segment

 

Functieomschrijving:

In deze functie ben je een spin in het web betreffende het opstarten en bewaken van eigen merk/private label verpakkingsprojecten, voor zowel bestaande als nieuwe producten. Je bent in staat de wensen van de interne/externe klant duidelijk over te brengen bij de eigen organisatie en bij de diverse partijen waar je je opdrachten plaatst. Je onderhoudt contacten op diverse niveaus en zowel Europese als niet-Westerse verpakkingen en regelgevingen komen aan de orde.

Kerntaken

  • Je coördineert het totale proces van verpakkingsontwikkeling (van ontwerp tot en met implementatie bij de producenten), in samenwerking met de diverse interne afdelingen, zoals marketing, supply chain, QA en R&D.
  • Je onderhoudt contacten met o.a. producenten, drukkerijen, vertaal-, ontwerpbureaus, klanten en eigen organisatie om benodigde informatie te geven/te vragen over het product en de gewenste verpakking. Ook spreek je deadlines af om de projectvoortgang te waarborgen.
  • Je stelt teksten op en laat deze controleren binnen de organisatie op de internationale wetgeving met de betrokken afdelingen. Het betreft vraagstukken zowel binnen als buiten de EU.

Het ideale profiel/eigenschappen van de kandidaat:

  • Je bent communicatief sterk en je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Kennis van een of meerdere van de volgende talen is een pré: Frans/Duits/Spaans.
  • Je beschikt over een MBO+ niveau door ervaring of opleiding, in de richting van grafische vormgeving.
  • Ervaring in de Food of FMCG is een must.
  • Je bent georganiseerd en kan goed onder stress werken (zowel zelfstandig als in een team)
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het leuk om met diverse nationaliteiten/culturen te werken .

Wij bieden je, naast een verantwoordelijke en boeiende functie bij een succesvolle internationale organisatie met (h)eerlijke producten, een markt conforme beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Het betreft een fulltime functie en je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een schriftelijke sollicitatie voorzien van CV naar:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aanvullende informatie kun je aanvragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en vind je op www.saludfoodgroup.eu

Een test zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.