Word jij onze nieuwe collega?

Wegens groei zoeken wij een duizendpoot voor een nieuwe en uitdagende functie binnen onze organisatie.

Applicatie-/Systeembeheerder (32 uur)
bij voorkeur met affiniteit met de foodsector

Functieomschrijving:

Het betreft een nieuwe functie binnen Salud Foodgroup, waarbij je de ruimte krijgt om hier in overleg invulling aan te geven. Het is een zelfstandige functie waarbij je samenwerkt met collega’s uit diverse afdelingen. Jij zorgt voor de kwaliteit en functionaliteit van de applicaties en je bent verantwoordelijk voor de inrichting van de bijbehorende processen. Wij werken met Unit4 Multivers Extended, Office 365, CRM applicatie SuperOffice (cloudapplicatie), Azure toepassingen enz. Eén van de andere hoofdtaken is het verder inrichten en uitbouwen van de functionaliteiten binnen deze verschillende applicaties in de organisatie, alsmede het verzorgen van handleidingen en trainingen/informatiesessies voor de gebruikers. In deze afwisselende functie signaleer je problemen in de informatievoorziening en doe je verbetervoorstellen in samenwerking met je collega's. Verder ben je de gesprekspartner voor onze externe partijen. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de verschillende ICT systemen zo goed mogelijk functioneren. Je probeert problemen bij jouw collega’s te voorkomen. Mochten zich onverhoopt tóch gebruikersproblemen voordoen dan ben jij er voor de ondersteuning, los jij het op en begeleid je collega's bij wijzigingen. Ook het uitvoeren van projecten voor onderhoud, upgrading en uitbreiding van de bestaande systeemomgeving behoren tot jouw taken. Je monitort de lopende licenties, systeemsoftware, hardware en contracten met leveranciers, registreert afwijkingen en mogelijkheden tot verbetering en/of kosten optimalisatie. Je legt verantwoording af en doet verbetervoorstellen aan de Financial controller.

Kerntaken:

 • Verlenen van onderhoud en inrichting aan (bestaande) applicaties
 • Communiceren met gebruikers over functionaliteiten en prestaties
 • Signaleren en verhelpen van eventuele problemen of knelpunten
 • Bespreken van wijzigingsvoorstellen met leveranciers en gebruikers
 • Implementeren van nieuwe releases alsmede het documenteren over het functioneren van het systeem
 • Verlenen van advies aan het management omtrent benodigde of gewenste aanpassingen
 • Bijhouden van en inspelen op technische ontwikkelingen
 • Samenstellen van gebruikershandleidingen

Het ideale profiel/eigenschappen van de kandidaat:

 • HBO denk- en werkniveau met relevante ICT-opleiding(en); goed inzicht in het optimaliseren van processen en inrichting van systemen
 • Minimaal 4 à 5 jaar ervaring in systeem-/applicatiebeheer, kennis van ERP Unit4 of een andere ERP-applicatie is een pré
 • Goede kennis van Excel en rapportage tools
 • Analytisch en probleemoplossend denkvermogen en sociale vaardigheden; affiniteit met het beheer van datastromen, zelfstandig, initiatiefnemer en resultaatgericht. Verder ook nauwkeurig, flexibel, daadkrachtig, communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een prettige sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
Het salaris is marktconform (afhankelijk van niveau en ervaring). Wij bieden je een verantwoordelijke en boeiende functie bij een succesvolle internationale organisatie met (h)eerlijke producten en fijne collega’s.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een email naar:

Laura Oosterdijk (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.