VACATURE  (geplaatst 28.08.2020)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

RECEPTIONIST(E)/TELEFONIST(E)

25 uur per week, maandag t/m donderdag 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag 08.30 tot 18.00 uur.

Functieomschrijving

Als Receptionist(e)/Telefonist(e) ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende receptiewerkzaamheden. Tevens heb je enige administratieve taken en ben je het aanspreekpunt voor facilitaire zaken.

Functie-eisen

Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau met enkele jaren ervaring. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een (zeer) goede kennis van de Engelse en Duitse taal. Ervaring met het werken met Microsoft Office, Super Office en UNIT4. Je bent vriendelijk, georganiseerd, stressbestendig, flexibel, betrokken, kan zelfstandig werken, bent enthousiast en kan goed samenwerken in een klein team. Wonend in of in de directe omgeving van Oosterhout.

Het betreft een duo-baan verspreid over 5 dagen. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Indien je niet aan de functie eisen voldoet, verzoeken wij je niet te reageren.

Wij bieden je een verantwoordelijke, uitdagende en boeiende functie bij een groeiende organisatie in een innovatieve markt met uitstekende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een (duo)baan voor 25 uur per week.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline van Bommel of John Snoek: 0162-492090

Solliciteren kan door een motivatiebrief met cv te sturen aan Jacqueline van Bommel via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.