VACATURE  (geplaatst 08-12-2021)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

QUALITY COORDINATOR
(32 uur)

Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Oosterhout bedienen wij onze klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië. Om ons groeiende team te versterken zijn wij op zoek naar een duizendpoot voor een uitdagende functie binnen onze organisatie.

Functie

Als Quality Coordinator heb je een verantwoordelijke en zelfstandige positie binnen het bedrijf. Je werkt in een fijn team met twee Quality Coordinators, een Packaging Coordinator en een QESH Coordinator. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking binnen Salud. Je bent dagelijks in contact met producenten en leveranciers maar natuurlijk ook met je collega’s van de afdelingen Sales, R&D en Supply Chain. Je legt verantwoording af aan de Supply Chain manager.

Kerntaken

  • Het beheer van klanten- en leveranciersklachten;
  • Het invullen en beantwoorden van klantvragen/questionnaires op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid;
  • Het invullen van externe (klant)portals zoals GS1;
  • Het opmaken en onderhouden van het kwaliteitssysteem in nauw overleg met externe partijen;
  • Het opstellen, onderhouden en beheren van product-, grondstof- en processpecificaties;
  • Het opmaken en controleren van verpakkingsteksten
  • Je adviseert, borgt en bewaakt de wetgeving op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid;
  • Je helpt bij het voorbereiden van audits (intern & extern);
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op eindproducten;
  • Back-up voor andere kwaliteitscoördinatoren tijdens afwezigheid.

Het ideale profiel/eigenschappen van de kandidaat

Je bent in het bezit van een MBO/HBO diploma in de richting van voedingsmiddelentechnologie, food & business, voeding & diëtetiek, food safety of aanverwante (food) opleiding. Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in de een food-omgeving. Je Nederlands en Engels zijn uitstekend. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en hebt kennis van kwaliteitssystemen zoals IFS, BRC en SKAL. Je bent georganiseerd, proactief, stressbestendig, communicatief, kan zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit.

We zoeken iemand voor de lange termijn ter uitbreiding van ons team. Er heerst een prettige sfeer op kantoor en wij investeren graag in onze medewerkers. Je wordt goed ingewerkt en er zijn uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
Het salaris is marktconform (afhankelijk van niveau en ervaring). Wij bieden je een verantwoordelijke en boeiende functie bij een succesvolle internationale organisatie met (h)eerlijke producten en fijne collega’s.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een email naar:

Jacqueline van Bommel (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Een test zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Aanvullende informatie over ons bedrijf vind je op www.saludfoodgroup.eu