Bij Salud Foodgroup Europe vinden we sport erg belangrijk. Het is goed voor de gezondheid, geeft energie en plezier, en helpt je tot het maximale te gaan. Bovendien is het onze missie om, naast het produceren van gezonde producten, ook het gezondheidsbewustzijn bij onze medewerkers, klanten en relaties op een duurzame en milieuvriendelijke manier te stimuleren.

Dat doen we onder andere met ons sportsponsorproject. Hierbij financieren we jaarlijks jonge, getalenteerde sporters die dromen van een carrière in de topsport, maar niet over de financiële middelen beschikken om hun droom waar te maken. We sponsoren talenten uit verschillende landen en helpen hen met een sponsorbedrag voor bijvoorbeeld kleding, reis- en verblijfskosten en inschrijfgelden voor wedstrijden. Zo kunnen ze echt het maximale uit zichzelf halen.

Zo krijgt de talentvolle Nederlandse windsurfer Milan Kuppens (18) dankzij Salud de kans om mee te doen op topniveau, kan de Franse hockeyspeler Miguel Pereira (22) iedere dag opnieuw aan zijn droom werken om een podiumplek te veroveren op de Olympische Spelen in 2024, helpen we de Duitse Nicolas Schönrock (24) alles uit zijn nationale crossfit-carrière te halen en krijgt de Zwitserse freeskieër Richard Amacker (30) de kans zijn sport te beoefenen op wereldniveau én tegelijkertijd nieuwe talenten te trainen en begeleiden.

Iets van; Lees hieonderr het verhaal van Robin (14) uit Breda, over haar ballet droom……

Commitments

Onze activiteiten hebben effect op mens, maatschappij en omgeving. Daarvoor nemen we onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een ecologisch duurzame werkwijze is altijd ons uitgangspunt. Met onze activiteiten willen we bijdragen aan het welzijn van de lokale samenleving in Mexico en Peru en een positieve sociale en ecologische impact maken op de wereld van vandaag en morgen.