Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s door heel Europa en het Midden-Oosten. Wij zijn op zoek naar een duizendpoot voor een uitdagende functie binnen onze organisatie: SUPPLY CHAIN PLANNER  (40 uur, 32 uur is bespreekbaar)           

                                            

Functie

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor de gehele planning en orderproces van een of meerdere productgroep(en) binnen ons assortiment. Concreet betekent dit dat je het aanspreekpunt bent voor onze leveranciers en de voorraadbeheer doet voor alle artikelen binnen jouw productgroep. Je bent hierdoor in nauw contact met deze leveranciers en werkt samen met andere collega’s van diverse afdelingen. Alle administratieve verwerkingen doe je in onze ERP systeem Unit4 (Whole Sale Agresso). Je legt verantwoording af aan de Supply Chain Manager.

Kerntaken

De algemene kerntaken zijn:

  • Planning van een of meerdere productgroepen
  • Aanspreekpunt van diverse leveranciers
  • Controle en bewaking van lopende leveringen/orders
  • Voorraadbeheer diverse magazijnen
  • Controle en fiatteren van inkoopfacturen
  • Administratieve verwerking van leveringen in UNIT4
  • Vervanging van collega’s van de afdeling Supply Chain tijdens afwezigheid

Het ideale profiel/eigenschappen van de kandidaat

Je bent in het bezit van een MBO+/HBO diploma. Daarnaast heb je een Logistieke/Supply Chain achtergrond met enkele jaren ervaring op gebied van planning, liefst in de Food-sector. Je kunt met een ERP-systeem werken, bij voorkeur met UNIT4.

Je Nederlands en Engels zijn uitstekend, als je ook kennis hebt van de Duitse en/of Poolse taal is dat een pré.

Onze nieuwe collega is georganiseerd, proactief, stressbestendig, communicatief, kan zelfstandig werken en heeft een hands-on mentaliteit

We zoeken iemand voor de lange termijn. Er heerst een prettige sfeer op kantoor en wij investeren graag in onze medewerkers. Je wordt goed ingewerkt en er zijn uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
Het salaris is marktconform (afhankelijk van niveau en ervaring). Wij bieden je een verantwoordelijke en boeiende functie bij een succesvolle internationale organisatie met (h)eerlijke producten en fijne collega’s.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een email naar:

Jacqueline van Bommel (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Een test zal deel uitmaken van de selectieprocedure.