Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Oosterhout bedienen wij onze klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië.

Heb jij een aantal jaren werkervaring in het werkveld Accounting & Control en wil je je verder ontwikkelen bij een dynamisch bedrijf? Dan is deze functie bij Salud Foodgroup Europe een unieke kans voor jou! Voor ons kantoor in Oosterhout zijn we op zoek naar een

BUSINESS CONTROLLER       (40 uur per week)

Wat ga je doen:

Als Business Controller werk je nauw samen met de collega’s van Finance en ICT. Je maakt het verhaal achter de maandelijkse cijfers duidelijk en ziet in de cijfers kans om het bedrijf te laten groeien en de bedrijfsprocessen te laten verbeteren. Daarbij ben je betrokken in ICT projecten en proces optimalisatie projecten die planning en control aangaan in samenwerking met de proces owners en ICT manager. Je bent bezig met het verbeteren van de datakwaliteit en de ontwikkeling van de Business Intelligence d.m.v. PowerBI. Dat betekent dat jij zowel jouw huidige kennis op dit gebied kunt toepassen en verder kunt uitbreiden. Je hebt een belangrijke rol als sparringpartner.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • analyseren, controleren en beoordelen business- en financiële gegevens door vergelijk met voorgaande periodes en met het budget en deze vertalen naar bruikbare stuurinformatie;
  • opzetten van gedetailleerde analyses van omzet en marge-analyses per productgroep, per exportmanager en per land;
  • initiëren en deelnemen aan proces gerelateerde optimaliseringsprojecten;
  • als financiële schakel deelnemen in automatiseringsprojecten;
  • proactief doen van verbetervoorstellen en adviseren van het management met betrekking tot het financieel economische beleid
  • ondersteunen collega’s afdeling Finance.

Wij zoeken een proactieve en resultaatgerichte Business Controller met een afgeronde HBO opleiding in een economische richting. Bij voorkeur heb je 5 tot 7 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en wil je je graag verder ontwikkelen. Je rapporteert aan de Financial Controller. Op de afdeling Finance zijn 4 personen werkzaam.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en hebt ervaring met PowerBI en ERP-systemen. Je bent analytisch sterk, gedreven, vindingrijk en ambitieus. In je communicatie ben je sterk, weet je te overtuigen en krijg je mensen mee.

Wat bieden wij?

Je komt terecht komt bij een ambitieuze en duurzame organisatie met korte lijnen en open cultuur. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Als je een studie wilt gaan volgen naast je werk faciliteren we dat graag.

Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring mag je een salaris tussen de € 5.250 en € 6.250 bruto per maand verwachten op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.

Je ontvangt 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer en een goede pensioenregeling. Je hebt 25 vakantiedagen per jaar.

We vinden een goede gezondheid en vitaliteit belangrijk. Daarom bieden we de mogelijkheid om te sporten in een eigen fitness ruimte met een personal trainer, is er altijd vers fruit beschikbaar en verzorgen we regelmatig een gezonde lunch.

Daarnaast kun je deelnemen aan gezellige bedrijfsactiviteiten zoals een einde-week-borrel, bedrijfsuitje, barbecue, jeu-de-boules-toernooi en een kerstdiner.

Heb je interesse in deze functie als Business Controller bij Salud Foodgroup Europe B.V.? Stuur dan je CV en motivatiebrief aan Jacqueline van Bommel via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen op 0162-492090.