Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Oosterhout bedienen wij onze klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië.

Werk jij graag met cijfers en ben je administratief sterk en nauwkeurig? Wil jij ervoor zorgen dat onze facturatie helemaal op orde is? Dan is deze functie bij Salud Foodgroup Europe een unieke kans voor jou! Voor ons kantoor in Oosterhout zijn we op zoek naar een:

FINANCE ASSISTANT        (20-24uur per week)

Wat ga je doen?

Als Finance Assistant werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Finance. Je verzorgt elke ochtend de facturatie. Daarnaast heb je voor je collega’s van de afdeling een ondersteunende en vervangende rol. Naarmate je de werkzaamheden beheerst kan je takenpakket worden uitgebreid.

Taken en verantwoordelijkheden:

- Facturatie

- Administratie voorraadbeheer

- Ondersteunen en back-up collega’s afdeling Finance

Wie zoeken wij?

- Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur in financiële richting

- Je hebt kennis van ERP-systemen en Excel

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

- Je hebt 3 jaar of meer werkervaring in een (financieel) administratieve rol

- Je werkt nauwkeurig, hebt aandacht voor details en stelt je proactief op

- Je bent 20 tot 24 uur per week beschikbaar

- Je woont in de omgeving van Oosterhout

Wat bieden wij?

Je komt terecht komt bij een groeiende en duurzame organisatie met korte lijnen en open cultuur.

Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring mag je een salaris tussen de € 3.000 en € 3.300 bruto per maand verwachten op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.

Je ontvangt 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer en een goede pensioenregeling. Je hebt 25 vakantiedagen per jaar.

We vinden een goede gezondheid en vitaliteit belangrijk. Daarom bieden we de mogelijkheid om te sporten in een eigen fitness ruimte met een personal trainer, is er altijd vers fruit beschikbaar en verzorgen we regelmatig een gezonde lunch.

Daarnaast kun je deelnemen aan gezellige bedrijfsactiviteiten zoals een einde-week-borrel, bedrijfsuitje, barbecue, jeu-de-boules-toernooi en een kerstdiner.

Heb je interesse in deze functie als Finance Assistant bij Salud Foodgroup Europe B.V.? Stuur dan je CV en motivatiebrief aan Jacqueline van Bommel via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen op 0162-492090.