Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Oosterhout bedienen wij onze klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië.

Ben je op zoek naar een uitdagende binnendienst functie in een internationale omgeving? Kun jij goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Ben je commercieel ingesteld en communicatief vaardig? Dan is deze functie bij Salud Foodgroup Europe B.V. een mooie kans voor jou! Voor ons kantoor in Oosterhout zijn we op zoek naar een

INTERNAL SALES REPRESENTATIVE       (32 - 40 uur per week)

Wat ga je doen:

Als Internal Sales Representative ben je op de binnendienst in eerste instantie verantwoordelijk voor de ondersteuning van de (internationale) export managers en alle verkoopactiviteiten die daarmee gepaard gaan. Je draagt direct en indirect bij aan het verder uitbouwen van het relatienetwerk en het commerciële resultaat. 

Taken en verantwoordelijkheden:

 •        Order entry en inplannen van leveringen.
 •        Het opstellen/opvolgen van offertes.
 •        Het opvolgen van klachten en retouren.
 •        Onderhouden van bestaande relaties en contacteren van prospects.

Wie zoeken wij?

 •        Je bent communicatief sterk en je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift is een must. 
 •        Je beschikt over een MBO+/HBO niveau door ervaring of opleiding.
 •        Kennis van het totale Office 365 pakket en van ERP Unit4 Wholesale is een pré.
 •        Je hebt enige jaren ervaring op een verkoop-binnendienst.
 •        Je bent georganiseerd, kunt goed onder stress/tijdsdruk werken en kunt meerdere    ballen tegelijkertijd in de lucht houden.
 •        Je kunt zelfstandig, maar ook in een team werken. Je bent enthousiast, leergierig en ambitieus.
 •        Je zoekt een functie voor de lange termijn.

Wat bieden wij?

Salud is een groeiende en duurzame organisatie met korte lijnen en open cultuur. Als jij je wilt ontwikkelen zijn er binnen ons bedrijf zeker doorgroeimogelijkheden.

Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring mag je een salaris tussen de € 3.200,= en € 3.500,= bruto per maand verwachten op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.

Je ontvangt 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer en een goede pensioenregeling. Je hebt 25 vakantiedagen per jaar.

We vinden een goede gezondheid en vitaliteit belangrijk. Daarom bieden we de mogelijkheid om te sporten in een eigen fitness ruimte met een personal trainer, is er altijd vers fruit beschikbaar en verzorgen we regelmatig een gezonde lunch.

Daarnaast kun je deelnemen aan gezellige bedrijfsactiviteiten zoals een einde-week-borrel, bedrijfsuitje, barbecue, jeu-de-boules-toernooi en een kerstdiner.

Heb je interesse in deze functie als Internal Sales Representative bij Salud Foodgroup Europe B.V.? Stuur dan je CV en motivatiebrief aan Jacqueline van Bommel via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen op 0162-492090.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

{ochopengraph}