Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Oosterhout bedienen wij onze klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië.

Heb jij een aantal jaren werkervaring in het werkveld Accounting & Control en wil je je verder ontwikkelen bij een dynamisch bedrijf? Dan is deze functie bij Salud Foodgroup Europe een unieke kans voor jou! Voor ons kantoor in Oosterhout zijn we op zoek naar een: 

BUSINESS CONTROLLER       (36 – 40 uur per week)

read more

Salud Foodgroup Europe B.V. heeft bij Professionals in Food  een vacature uitgezet voor een Kwaliteitscoördinator  (32- 40 uur).

Functieomschrijving

Als kwaliteitscoördinator food heb je een verantwoordelijke en belangrijke positie binnen het bedrijf. Wanneer jij deze vacature gaat vervullen, mag je werken op één van de mooiste werklocaties in Noord-Brabant en kom je terecht in een fijn team van 3 kwaliteitscoördinatoren. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking binnen Salud Foodgroup Europe B.V. Je staat dagelijks in contact met producenten en leveranciers, maar natuurlijk ook met je collega's van de afdelingen Supply Chain, Packaging, R&D en Sales. Je rapporteert aan de Quality & Sustainability Manager, Elise van Wanrooij.

read more

Vacancies (fulfilled)

Ben jij graag het visitekaartje van het bedrijf? Ben je gastvrij en vind je het leuk om daarnaast administratieve werkzaamheden te verrichten? Lees dan snel verder want wij zoeken een nieuwe collega!

read more

Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s door heel Europa en het Midden-Oosten. Wij zijn op zoek naar een duizendpoot voor een uitdagende functie binnen onze organisatie: SUPPLY CHAIN PLANNER  (40 uur, 32 uur is bespreekbaar)           

read more