Ben jij iemand met een passie voor verpakkingen en regel jij hierbij graag alles van A tot Z? Vind jij je uitdaging in projectcoördinatie? Dan bieden wij een mooie combinatie en zijn wij op zoek naar jou als onze packaging coördinator!

         PACKAGING COÖRDINATOR

        (40 uur, 32 uur bespreekbaar)

                                             

Salud Foodgroup Europe is producent en distributeur van topkwaliteit avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s. Vanuit ons hoofdkantoor in Oosterhout bedienen wij onze klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië.

Wat ga je doen?

Als packaging coördinator heb je een verantwoordelijke en zelfstandige positie binnen het bedrijf. Je werkt in een fijn team van 3 Quality coördinatoren en een CSR manager. In deze functie ben je een spin in het web betreffende het opstarten en bewaken van eigen merk/private label verpakkingsprojecten, voor zowel bestaande als nieuwe producten. Je bent in staat de wensen van de interne/externe klant duidelijk over te brengen bij de eigen organisatie en bij de diverse partijen waar je je opdrachten plaatst. Je onderhoudt contacten op diverse niveaus en zowel Europese als niet-Westerse verpakkingen en regelgevingen komen aan de orde.  Je legt verantwoording af aan de Supply Chain Manager.

Kerntaken

De algemene kerntaken zijn:

 • Je coördineert het totale proces van verpakkingsontwikkeling (van ontwerp tot en met implementatie bij de producenten), in samenwerking met de diverse interne afdelingen, zoals marketing, sales, QA, R&D en Supply chain,.
 • Je onderhoud contacten met o.a. producenten, drukkerijen, vertaal-, ontwerpbureaus, klanten en eigen organisatie om benodigde informatie te geven/te vragen over het product en de gewenste verpakking. Ook spreek je deadlines af om de projectvoortgang te waarborgen.
 • Je stelt teksten op en laat deze controleren binnen de organisatie op de internationale wetgeving met de betrokken afdelingen. Het betreft vraagstukken zowel binnen als buiten de EU.
 • Verduurzamen en optimaliseren van bestaande verpakkingen.
 • Ondersteunende marketing werkzaamheden.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een MBO+/HBO diploma op het gebied van Grafisch vormgeving en project management. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een gelijkwaardige job in de food of FMCG.  Kennis van Adobe CS (Illustrator, Photoshop en Indesign) en MS office is een must. Je Nederlands en Engels zijn uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling.

Onze nieuwe collega is creatief, georganiseerd, proactief, stressbestendig, communicatief, kan zelfstandig werken en heeft een hands-on mentaliteit. Daarnaast vind je het leuk om met diverse nationaliteiten en culturen te werken.

We zoeken iemand voor de lange termijn. Er heerst een prettige sfeer op kantoor en wij investeren graag in onze medewerkers. Je wordt goed ingewerkt en er zijn uitgebreide opleidingsmogelijkheden.


Het salaris is marktconform (afhankelijk van niveau en ervaring). Wij bieden je een verantwoordelijke en boeiende functie bij een succesvolle internationale organisatie met (h)eerlijke producten en fijne collega’s.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een email naar:

Jacqueline van Bommel (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Salud Foodgroup Europe B.V. is Europa’s nummer 1 distributeur van topkwaliteit diepvries avocado producten, appetizers, tropisch fruit en tortilla’s door heel Europa, Azië en het Midden-Oosten. Wij leveren met succes aan producenten, retail, QSR en Foodservice.

Wegens groei zoeken wij ter versterking van ons team naar een internationale commerciële duizendpoot voor de functie van:

INTERNAL SALES REPRESENTATIVE (M/V)

voor 40 uur per week

Functie

Als Internal Sales Representative ben je op de binnendienst in eerste instantie verantwoordelijk voor de ondersteuning van de (internationale) export managers en alle verkoopactiviteiten die daarmee gepaard gaan. Je draagt direct en indirect bij aan het verder uitbouwen van het relatienetwerk en het commerciële resultaat.

Kerntaken

 • Order entry en inplannen van leveringen.
 • Het invoeren en bewaken van verkoopbudgetten.
 • Het opstellen/opvolgen van offertes.
 • Het opvolgen van klachten en retouren.
 • Onderhouden van bestaande relaties en contacteren van prospects.

Het ideale profiel/eigenschappen van de kandidaat

 • Je bent communicatief sterk en je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift is een must.
 • Je beschikt over een MBO+/HBO niveau door ervaring of opleiding.
 • Kennis van het totale Office 365 pakket en van ERP Unit4 Wholesale is een pré.
 • Je hebt enige jaren ervaring op een verkoop-binnendienst.
 • Je bent georganiseerd, kunt goed onder stress/tijdsdruk werken en kunt snel schakelen.
 • Je kunt zelfstandig, maar ook in een team werken. Je bent enthousiast en leergierig.
 • Je zoekt een functie voor de lange termijn.

Wij bieden een verantwoordelijke en boeiende functie bij een succesvolle internationale organisatie met (h)eerlijke producten, een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij Salud Foodgroup Europe B.V. hebben we een prettige sfeer op kantoor. We nemen de tijd om je goed in te werken.

 • Er zijn uitgebreide opleidingsmogelijkheden, we investeren graag in onze medewerkers!
 • Het salaris is marktconform (afhankelijk van niveau en ervaring).
 • Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Patrick Overeem, telefoon 0162-492090.
 • Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een email naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Jacqueline van Bommel
 • Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

We are proud to announce that we have fulfilled the requirements for the IFS Broker certification with a score of 98,48%.

International Featured Standard (IFS) Food is a recognised standard for certifying the safety and quality of food products and production processes.

 

We at Salud are very proud to have joined Sustainability Initiative Fruit and Vegetables (SIFAV).
 
We are looking forward working together with our partners at achieving our goals for 2022 and beyond. From farm to fork in the most sustainable way!

avocado half heel pitSee how you can turn green into gold!

Click on one of the calculators to learn how much additional profit you can make just by switching from raw, whole Avocados to Salud prepared Avocado Products.

 

calculator guacamole

calculator raw avocado